Men det är väl som man säger att tiden går fort när man har roligt, för det där med att det skulle ha någonting med åldern att göra tror vi inte alls på
När det är gjort tar du fram ett"kuljärn" ett verktyg som ser ut som en glass skopa i miniatyr och medden gröper du ur gulbetan så att den fortsatt är hel men ihålig inuti
Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
Ta ut pajen från ugnen och servera den varm till en grönsallad. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg. Koka på medelvärme i ca 30 minuter tills vätskan nästan helt har avdunstat och såsen blir tjock
Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
Denna gången valde jag att göra en "fin" sockerkaka som jag lyxade till med lite sommar känsla. Största skillnaden från en vanlig sockerkaka är att man inte tillsätter vätska (mjölk, vatten, yoghurt ) i smeten
Lägg salladen i isvatten i ca trettio minuter, så blir den krispig och behåller sin fina färg. HONUNGS-OCH-CHILIMARINERAD FLÄSKFILÉ MED HALLON-OCH MELONSALLAD OCH HALLONDRESSING
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.