Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
) Jag bakade min favoritkladdkaka, men gjorde en ny, supergod topping till den. Eftersom det var kladdkakans dag i fredags blev det självklart även en bit härligt mastig och kladdig chokladkaka framför Idol
Det var maken som slängde ihop den här satsen i början av veckan, och den är grymt god. Grädda i nedre delen av ugnen, på 175 grader, i ca 10-25 minuter (kan variera väldigt mycket), så den är klar längst ut i kanten men kladdig i mitten
Den här kladdkakan har vi gjort hemma ända sen jag var liten. uppskrivet i mammas Vår kokbok längst bak, håller pärmen på att lossna för att vi har kikat på den här sidan så många gånger
Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då. Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Under tiden för du glasyren. När kakan svalnat, skär den i fyrkanter med en vass kniv. Idag var finaste Anna hemma hos mig på planerat spontan-besök hehe
Den här veckan kommer det även vara tävlingsdags, det vill du inte missa. Den här gången fick ett täcke av mjölkchoklad och Daim toppa kakan, en klick grädde eller glass är ju så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.