Servera kikärtsbiffarna med färsk persilja och morotstzatziki. Alla recept jag testat har varit fel på ett eller annat sätt och slutresultatet har genererat många slängda biffar
Kikärtsbiffar med avkadoröra. Salt och peppar. Skölj av kikärtorna och koka dem. Hacka gullök smått och släng ner i en bunke, pressa i vitlöken och klipp i timjan
Smaka av med salt och peppar. Ta ut och servera med valfria tillbehör. Det här är biffar med en härligt krispiga jordnötter, "köttig" svamp och kikärter med ett sting av sambal
Dessa kikärtsbiffar blev fantastiskt goda. Jag använde dock mitt eget välbeprövade recept till själva biffarna, eftersom jag vet att de har en bra konsistens och håller ihop bra vid stekningen
Lägg upp en handflatestor mängd av kikärtsbiffarna på. Skölj kikärterna och mixa dem med citronsaften. Lägg upp en handflatestor mängd av kikärtsbiffarna
För när det skulle lagas kikärtsbiffar häromveckan visade det sej vara ebb i kikärtslagret, så det gällde att snabbt tänka till och komma på något att fylla ut smeten med
Dessa saftiga, lite söta och kryddiga biffar, serverade med en klick ajvar relish och crème fraiche… Jag skulle kunna äta det här minst en gång i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.