Delizie. Nu har vi söndagskänsla här i huset trots att det är tisdag, men eftersom det är sista dagen med ledigt är det kanske inte så konstigt att vi tror att det är söndag
Tomatsås400 g konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1 gul lök 1 kruka färsk basilika 3 klyftor vitlök 1 dl vatten olivolja, till stekning salt peppar
Använd färska lasagneplattor och lägg på hyvlad (med osthyvel) zucchini, ostskivor och rökt skinka. Lägg dom sen i en ugnsform med snittsidan uppåt med lite bechamelsås i botten
Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Krydda med hyvlad parmesanost. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör. 2 paket Cappelletti Prosciutto Crudo , (fyllda pastaknyten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.