Strimla purjolöken, skiva tomaterna, riv osten och finhacka basilikan. Häll mjölet i en matberedare och smöret skuren i tärningar, hacka snabbt ihop det till en smuligmassa
Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationenmozzarella, basilika och tomater. Går att äta på flera olika sätt men jag föredrar att äta det på detta vis som ni ser på bilden, så fantastiskt gott
Skär bacon och paprika i mindre bitar, fräs med en liten klick smör på medelvärme. Blanda mjöl, salt och bakpulver, tillsätt mjölken och vispa klumpfritt
Vispa ihop ägg och mjölkmed lite salt, peppar och den klippta basilikan, häll över. Blanda alla torringredienser, skär smöret i fyrkanter och blanda de i bunken
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vemsom helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar. I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.