Det var i Royan på franska Atlantkusten som vi åt riktig Coq au vin första gången. Vi var mycket yngre den gången när vi en ljummen sommarkväll travade in på en restaurang
Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt. Eller vänd ner dem i pasta. 500 g stora räkor. Rör undertiden, ca 2 minuter tills vitlöken och chilin är blanka och mjuka. Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma. 500 g stora räkor
Sen att dem blir stora och saftiga är bara ett plus i kanten. Dem här muffinsar som finns på bild blev även doppade i en choklad glasyr och spriklade med lite strössel som pricken över i
Blanda ner kryddorna och lägg grönsakerna i valrengjorda (kokade) burkar och lägg i en tyngd i form av en mindre burk eller rena plastpåsar fyllda med vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.