Danskt rågbröd med solros och linfrön
Bröd att baka
Bröd att baka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/3 vetemjöl
  • 1/3 rågmjöl och
  • 1/3 rågkross med solrosfrön
  • 0,5 l rågkross
  • 0,5 l grovt rågmjöl
  • 7-8 dl vatten
  • 3 dl aktiv surdeg
  • 0,5 l vetemjöl
  • 6 msk brödsirap
  • 1 msk salt
  • ½ dl krossade linfrön
  • 2 dl solrosfrön
  • ½ tsk torrjäst
  • 6 - 8 timmar
  • 25 grader
  • 2 till
  • 1/3 rågkross och
  • 2/3 rågmjöl
  • 5 gram jäst
  • 2 dl fil
  • 3 dl grovt rågmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.