Nyp ihop alla ingredienser och tryck ut degen i pajformen, 22 cm i diameter. Nagga botten med gaffel och förgrädda sedan mitt i ugnen 20-25 minuter, 175 grader
Jag blandade Schärs mix C och Sempers Fin mix. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Kolapaj med vispad grädde, daim och hallon. Kom på att jag glömt bort att lägga upp receptet på den här supergoda kola och daimpajen jag bakade till midsommarafton
Görs enklast med hammare och spik. Placera grytan på spisen och sätt vredet på drygt medeltemperatur. Lyft upp burken med en tång eller en grytvante, placera på spisen och låt den svalna lite
Salt kola möter ett krispigt havreskal och toppas sedan med bär efter smak. se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.