Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Nu är det dags att äta kråka – därav förklarar jag våren här. För att skölja ned det hela behövs också en hygglig Pinot Noir – får se vad som finns på vinlistan i år
Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagen på er)
Körde ett ordentligt styrkepass och ökade på lite vikter som jag kände att jag klarade av, det är otroligt kul att känna att man blir starkare och starkare för varje vecka som går
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Eftersom korv är trend och att jag förra sommaren fyndade en gammal köttkvarn från Husqvarna, tog jag chansen att gå en korvkurs på restaurang Allé för att lära mig mera
Slå på parfaiten över den kalla chokladkakan. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
I måndags skulle jag ha lagat den mat vi åt till middag idag. Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköra tillbaka till jobbetpå grund av datorstrul
Kanske du vill smaksätta med en tsk sherry för att höja smaken på den goda såsen. Om du tycker det är besvärligt att göra såsen kan du ta ett paket brun sås påpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.