Servera direkt ur pannan eller fördela rätten i fyra varma portionsformarmed tallrikar under. Tillsätt de rensade räkorna och låt dem fräsa med några minuter, så de blir riktigt heta
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Krydda med salt och peppar. Låt champinjonerna rinna av, hacka dem och blanda dem med leverpastejen
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Du kan också laga rätten på samma sätt med biffar av köttfärs, som då bör vara outspädd och okryddad - alltså ren färs som du helt enkelt formar till biffar
Här gör vi små potatispuffar av ett löst potatismos, som vi kryddar med oregano och persilja. Blanda potatismoset med äggulor, kryddor, matfett och kryddgrönt
Använden liten form med raka kanter. Smörj en ugnssäker form med raka kanter. Vispa äggvitorna till riktigt hårt skum och vänd ned dem i äggsmeten försiktigt, gärna med två gafflar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.