13 dl Gröna bönor. 1Ris eller nudlarKoka upp de gröna bönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1Häll sedan ner grädden och gräddfilen i svampen och löken och koka upp lite lätt under rörning. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Dagen har avslutats med en gryta som jag improviserade ihop med hjälp av det som fanns i kylskåpet. Jag började med en halv sats hallongrottor och de serverade jag som kaka till kaffet efter maten
Krydda med salt och peppar och lägg kycklingdelarna i grytan. Här har vi smaksatt den med apelsinsaft och apelsinskal, men pröva gärna annan kryddsättning
och ser i ett medelende att jag fått förfrågan från om jag vill registrera min blogg hos dom, de gillade mina recept =) Klart att det är kul att öka bloggbesökare till min sida och att andra ska finna mina recept intressanta, så nu har jag deras widget på min startsida
Vi käkade grytanmed basmatiris och lite äppelchutney (se här). Den här kanongoda innehållsrika grytanmed smaker influerade av det karibiska köket lagade jag förra veckan
Dagenssötpotatisgryta var just ett sånt där tillfälle i det Mårtenssonska köket, och du får gärna se den som matinspiration och kanske ett sätt att ta hand om det som finns i ditt kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.