Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa medräkor efter tycke, kassa och smak. Servera den sedan med såsen, färskpotatis, lättkokt sparris ochräkor, och du har en härlig festmiddag
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Torsk med het mango och räkröra. Blanda ner räkorna. Salta och peppra. I perioder är vi riktigt duktiga på att äta fisk, då kan vi äta fisk ett par gånger i veckan
Häll till sist i skålen medräkoroch blanda runt dem. Vi åt den till sen fredagsmiddag igår, och jag serverade salladen med ett par rostade mörka brödskivor och ett par goda, lagrade ostar - en med vitlöks- och en med pepparsmak
Lägg på ytterligare kavring och bred vanlig Philadelphiaost på det översta lagret och toppa med en liten bit romansallat, en färsk räka och två längder gräslök
Gott att servera med stekt fläsk eller korv, köttfärs eller stekt fisk eller kyckling. Rikligt med finhackad lök, råriven potatis och riven ost är stomme i den här goda gratängen
och ser i ett medelende att jag fått förfrågan från om jag vill registrera min blogg hos dom, de gillade mina recept =) Klart att det är kul att öka bloggbesökare till min sida och att andra ska finna mina recept intressanta, så nu har jag deras widget på min startsida
Krydda med Aleppopeppar eller chiliflakes, salt och peppar och pressa över lime. Jag använde Little gem som jag tycker passar perfekt, men hittar ni inte den så går det bra med ett mindre huvud huvudsallat
Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Här har fyllningen fått bli frysta wok-grönsaker, babyspenat ochräkor
Lägg äppelbitarna i grytan och späd ev med mer vatten. Skala moroten och tärna också den. Gott att servera direkt ur grytan med rågbröd och chutney eller någon ättiksinläggning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.