Tillsätts i "kokosmjölken" och sjud o smaka av såsen ca 5-10 min. Idag blev det till min dotters förtjusning bönpasta med kyckling och jordnötssås, så himla gott
De deltog i TV-programmet "Sveriges Skönaste Gårdar förra året. 2 portionsbitar färsk torskrygg à 150 - 175 g. 200 g blandade rotsaker - jag tog morötter, kålrot och en liten bit rotselleri. Låt fisken gå upp till en innertemperatur av 47 - 48 grader och ta ut den. Låt parmesan/kokostäcket få färg och bli lite knaprigt 4 - 5 minuter. 150 - 175 g. 200 g blandade rotsaker - jag tog morötter, kålrot och en liten bit rotselleri
Smörsås såg jag att Leif Mannerström gjorde på tv-programmet Sveriges Mästerkock förra veckan och tyckte det lät spännande, smör och sås, vad kan gå fel
2 port ca 300-350 gr torskrygg 1 dl riven pepparrot 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 6 champinjoner 1 schalottenlök 1 dl hackad körvel, färsk smör till stekning 2 dl vitt vin 2 msk koncentrerad fiskfond 1 dl vatten 2 dl grädde Börja med pepparrotscremen. Vispa creme fraichen hårt tills den blir fast, detta tar ca 3-5 min med en elvisp. 300-350 gr torskrygg
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskrygg med äggsås. Bland det mest omtyckta i kategorin husmanskost enligt många av er och jag instämmer (lite grann)
Hej alla bloggisar,. Hur har ni det där ute. Hur går det med er kamp mot vikten. Själv går det fint fint efter nystarten och jag känner mig sjukt motiverad och jag hoppas att mina recept kan hjälpa er på vägen
Det här receptet hittade jag hos Gourmet-morsan och jag måste säga att det var riktigt gott. Efter dagar med festmat och köpmat fick det i dag bli fisk, närmare bestämt torsk
Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor
Häll över såsen och stoppa in i ugnen, 175°, 15-20 min. 6-7 potatisar. 6-7 potatisar. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt
600-800 g torskrygg. Tar ca 10-20 minuter beroende på storleken på fisken. 600-800 g torskrygg. Igår kväll grillade vi torskrygg med en krämig sås i folier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.