Det här brödreceptet jag ska bjuda på nu är både ett vackert bröd och så är det väldigt gott också. 5) Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 35-45 minuter
Jag kokar marmelad varje år. Favoriten är Apelsin och wiskymarmeladen men den här också god. Jag gillar ju inte när det är för mycket skal i så den här passar mig fint
Den här smörgåstårtan bakade jag till min familj för ett tag sedan. Det var inget särskilt den dagen men man kan överraska dom man tycker om med något extra ändå tycker jag
Doppa svampremsorna i Guld- eller Silverpulvret och tryck på tårtan som en bård. Låt stjärnorna stelna, och måla sedan på lite Guld- eller Silverpulver
Ett väldigt vackert och gott brytbröd som fylls med ost och torkade örter. 1/2 jäst- jag använder en halv påse torrjäst, jag tycker att torrjäst smakar inte lika mycket jäst i degen. 1/2 jäst- jag använder en halv påse torrjäst, jag tycker att torrjäst smakar inte lika mycket jäst i degen
olja, nån tsk-msk. Sätt en gjutjärnspanna på spisen, jag använde en stor pannkakslagg, värm upp den ordentligt och dra sedan ner värmen till medel-medelstark
Gör chevréröran först. Mosa osten och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen i ca 2 timmar innan servering
De innehåller kostfiber (bra för tarmarna och ger långsam blodsockerhöjning) och folat (ett B-vitamin som tex gravida behöver extra av) de är även rika på antioxidanter och hjälper till att avgifta levern, samt är basgörande
- farinsocker att strö ovanpå innan gräddning. Vacker och höstig persikopaj med kolasmak. Tryck ut "botten-degen" i en form med löstagbarkant, ställ kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.