Currykyckling i dragonsås
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 3 stora kycklingfiléer
  • 5 dl vatten
  • 1 lök 2 msk kycklingfond
  • 2 tsk indisk gul curry
  • 2 msk torkad dragon
  • gurkmeja
  • salt
  • peppar
  • ½ dl grädde
  • maizena
  • 3 stora kycklingfiléer
  • 5 dl vatten
  • 1 lök 2 msk kycklingfond
  • 2 tsk indisk gul curry
  • 2 msk torkad dragon
  • gurkmeja
  • salt
  • peppar
  • ½ dl matlagningsgrädde 15% (4 SP)
  • 2 msk maizena (2 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.