Currykryddad pumpasoppa med knaperstekta kycklingbitar :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pumpa, ca 1 kg 1 förpackning,
  • 500 g kokosmjölk (jag använder Extra Creamy Coconut Milk, från Santa Maria)
  • 1-2 msk olivolja med citronsmak
  • 1 msk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk ingefära (torkad)
  • 1 msk curry
  • salt efter smak
  • 5 dl kycklingbuljong (jag använde hemmagjord)
  • 1 msk finhackad röd chili (fryst från Findus)
  • 1 msk citronjuice
  • 4 dl strimlat knaperstekt kycklingkött
  • 2. Stek pumpabitarna i ugnen,

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.