Skär laxen i mindre bitar och fördela på crostini. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 150 g rökt lax 20 crostini 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 msk skånsk senap 2 tsk torkad dragon ½ tsk flytande honung 1 krm salt ½ krm svartpeppar färsk dill
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Vi blev nyfikna när vi läste det här märkliga receptet i Artusis bok. Socker och mjöl som smälts ihop och en blandas med kapris, torkad frukt och vinäger
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Crostini med tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Så var det måndag igen. Har gått och åkt på någon förkylning. Ont i huvudet, kroppen, hostig och snuvig. ( Men kanske lite kaffe på det, så ordnar det sig
Crostini med olika fyllningar är en av mina favoritsnittar. Spritsa en klick getostcrème på varje crostini, toppa med några rostade pinjenötter, lite hackad rosmarin och till sist en liten plutt honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.