Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
Smaka av med salt, peppar och socker. Skiva potatisen, hacka löken och strimla tomaterna. Gjorde en grymt god potatissallad som vi åt till grillad karré och basilikasås
Kycklinggryta medparmesan, soltorkadetomater & färsk spenat. Mer kanske att det tar lite tid, med först degen, som ska vila och sedan "kavlas" ut och göras till tagliatelle
2 dl strimlade soltorkadetomater i olja. 0,5 dl riven parmesan eller grana padano. 12 potatisar, gärna delikatesspotatis som sparrispotatis med fint skal du kan koka utan att skala
Blanda ner tomathacket och den rivna parmesanen. Finhacka tomaterna. 1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkadetomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillen rinna av ordentligt och dela den i mindre bitar. 150 g soltorkadetomater. 1 dl grovt riven parmesanost
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkadetomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarna och lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Finns massor med sätt och smaksättningar men denna variant är en stor favorit. Absolut bästa delen av kycklingen är i mitt tycke, låren men då ska de vara urbenade och fyllda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.