Crepes kan man som bekant äta med både söta och salta fyllningar. Med lite örtkrydda i smeten passar de till matigare, salta fyllningar, ochmed lite kokossocker i smeten passar de förträffligt till söta fyllningar
Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg. Denna paj gjorde jag när vi hade kräftskiva tillsammans med grannarna varav flera har allergier
Stek en crepes åt gången på medelvärme i kokosolja/fett/smör. När det är så här varmt orkar man inte göra något avancerat till middag, så vi testade att göra Crepes
Crepes är ingenting jag gör särskilt ofta men min mamma pratade om ett recept hon sett på teven där de gjorde crepesmed skinka, spenatoch ost (bland annat)
Det som är super med denna ” cheesecake” är att den går att frysa så äter man inte upp allt är det bara att ställa in den i frysen igen och ta fram till nästa tillfälle
Blanda sparrissoppan med mjölet och låt koka upp under omrörning. Garnera medräkor efter gratinering. Lägg crepsen med skarver neråt i en ugnssäker form, strö över osten
Då jag bakade med Theodor så bakade vi i två miniformar, vet ej storlek. Kakorna gräddade jag på 150 grader i ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.