Gratinerad chèvremed valnötter ochhonung på ett grovt bröd. Och sallad till det. Förra veckan när min man var bortrest i jobbet såg middagen för mig ut så här
KYCKLINGLÅR MEDHONUNGOCH ÖRTER. Görs med fördel med kycklinglårfileer, men här använde jag bröstfileer som jag delat på längden för att få mer stekyta och mer smak
Pressa citronerna och blanda medhonung, senap och peppar. Jag skrev av receptet så gott jag kunde utifrån Nigels program och ersatte med sådant jag hade hemma
En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honungoch valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
Krydda den med salt och peppar. Skiva chèvrenoch limen. Skär paprikan, auberginen och löken i bitar. Krydda med salt och peppar och ringla över olivolja
En riktigt mumsig klassiker är Chevre Chaud - varm toast med getost, honungoch valnötter. Torr och frisk med inslag av mineraler och nässlor, äpplen, citrus
Jag serverade med bulgur, men Arla rekommenderar couscous och oliver. Blanda vatten, laga lätt, buljongtärning, soja, sambal oelek, honungoch citronsaft i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.