Den här soppan går utmärkt att servera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utan skaldjur för vegetarianer
Här har vi en prima förrätt till nyårsmiddagen - den gamla klassikern Créme Ninon. Resten av champagnen dricks med fördel upp till soppan somförrättsbubbel
Jag förknippar fest och champagne - eller mousserande vin - med varandra. Vad är då festligare än en soppa till förrättsom faktiskt serveras med just det
Han tog det bästa från Frankrike och gjorde rätter med svensk-fransk twist. Namnen kan ibland vara vilseledande, som Pain Riche som alls inte betyder detsamma på franska där det ju heter baguette
Jag har gjort ett recept som är ett hopkok av några olika recept på nätet. Normalt sett är ju detta en förrätt, men i kväll ville jag ha lite mer matigt tillbehör
Créme Ninon, eller grönärtssoppa, är en soppa som fungerar till allt. Créme Ninon är som många andra soppor väldigt enkel att göra och du kan göra klart grunden till soppan långt i förväg, för att slippa den värsta stressen när gästerna har anlänt
Smaskens till sista slicken kan man lugnt säga att crème brülén blev. Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.