Skulle jag komma med vintips till maten skulle jag välja ett vitt baserat på Sauvignon Blanc till förrätten ochkanske ett Pinot Noirbaserat vin till huvudrätten
Så det är kanske rivet skal av apelsin i plättar som blir lärdomen av det här receptet. Det är sliskigt hur som helst ochlite för mättande för att vara en efterrätt
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Klicka ut den vispade grädden snyggt och avsluta med att riva lite god mjölkchoklad över. Börja med att koka burken med mjölken, tag bort pappret som sitter runtom och lägg burken i en kastrull och fyll upp med vatten
Mosa de mogna bananernaoch blanda i havregryn och kakao. De går snabbt att göra och passar perfekt när du är sugen på något sött, men ändå inte vill vara alltför onyttig
Pensla medlite vatten och rulla i en blandning av strösocker och kanel. Igår gjorde jag riktigt goda och enkla fikabröd med färdig smördeg som jag tänkte tipsa er om idag
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.