Cornetti e Ceci - Kikärtssoppa med Cornetti
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Barilla Cornetti Integrale (Fullkorn)
  • 200 g rimmat sidfläsk eller pancetta
  • 1 dl olivolja
  • 1 gul lök
  • hackad
  • 400 g borlottibönor på burk
  • 800 g kikärtor på burk
  • 25 liter vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 sardellfiléer
  • 2 peperoncini
  • torkad och smulad - alternativt 2 krm mald torkad kajennpeppar
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 3 vitlöksklyftor
  • 70 g parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.