Idag testade vi nästa maträtt i Coopsekologiskamatkasse. Vi är inte särskilt imponerade av matkassen hittills, det skulle vara mest ekologiskt men varken laxen igår eller kycklingen idag var ekologiska
Citron- och fänkålsbräserad kyckling med ris. Efter att ha testat Mativeckans GI-kasse var vi sugna på att testa Linas matkasse, som det finns reklam överallt för
Receptet var ganska enkelt, man skulle rosta kyckling, bacon och paprika i ugn medan man snodde ihop lite enklaste möjliga kalla currysås samt hade lite dressing på en färdig mix-sallad, och hackade lite rödlök
Gul currykyckling med äpple eller Pippigryta med krämig currysås. Vi har beställt en middagslåda från coop Vår middag eller det hade visst bytt namn nu så det heter Coopsmatkasse
Värm en kastrull med socker, sirap och jordnötssmör (det ska inte koka). Alla råvaror är ekologiska. Ställ in i kylskåpet , medan du smälter chokladen över ett vattenbad
(alla ingredienser är självklart ekologiska). Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Pressa i lime saften tillsammans med kokosmjölken. Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten med pannacottan i
Pensla räkorna med marinaden. Pensla dem lätt med lite olja och strö över farinsocker. Bjud saffranscouscous med t ex ananasbitar, halverade cocktailtomater och rucola till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.