Rör ihop socker och margarin i en skål. Tillsätt ägget.
Sikta hjortronsaltet och vetemjölet, rör samman det med kokosmjölet och korinterna ned i degen.
Klicka ut degen i teskedstora bitar på en plåt med bakplåtspapper. Se till att inte lägga degbitarna för tätt, eftersom degen kommer smälta ut i ugnen.
Grädda dem i den övre delen av ugnen i 7 min på 200 grader (varmluft 180 grader) Se till att kanterna blir gyllenbruna.
Skölj av och torka dem torra med hushållspapper. Småkakor/Cookies. Mixa ihop alla ingredienser förutom den mörka chokladen i mixer eller med stavmixer till en slät smet
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Servera med ett glas kall mjölk och lyckan är gjord. Brownie cookiesRecept. Det är också trevligt att packa in hembakade småkakor och ta med sig när man är bortbjuden
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och medkokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Rulla till bollar med lätt fuktade händer och lägg på en plåt. Mixa kikärtor, honung, kokossocker, mandelsmör, bakpulver, vaniljpulver, kardemumma och flingsalt i en matberedare
Brownie cookiesmed kola/choklad topping. Dem fick med beröm godkänt av test panelen. Prova annars duo spread med jordgubb smak om du föredrar det eller banansmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.