Vitkålen är ju väldigt billig nu och jag kände mig sugen på Coleslaw. ca 1/4 av ett vitkålshuvud 2 st morötter ½ burk creme fraiche lika mycket majonäs som creme fraiche en skvätt tabasco salt och peppar Riv vitkålen och moroten i en matberedare. 2 st morötter
4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk salt1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk50 gr smörGör så här. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. 600 gr blandfärs1,5-2 påsar tacokrydda1 st gul lök1 dl vatten2 st tomater i bitar1 burk grön chili mildGör så här. 2 dl creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ost gärna lagrad med mycket smak2 st pressade vitlöksklyftorGör så här. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg. 2 tsk bakpulver. 1,5-2 påsar tacokrydda. 2 st tomater i bitar. 2 dl creme fraiche. 2 dl riven ost gärna lagrad. 2 st pressade vitlöksklyftor
2 st morötter. 2 msk Valio Eila® laktosfri mellan crème fraiche 23%. 2 msk majonnäs. Rör samman majonnäs, crème fraiche, salladskrydda, salt och peppar
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Idag får du tips på ett av mina bästa kålrecept, coleslaw har alltid funnits med som ett enkelt vardagstillbehör både här hemma och när jag jobbade på restaurang
Har du tid så låt gärna coleslawen mogna i kylen över natten. En himla god coleslaw där den slakade kålen gjorde att salladen blev mjukare i konsistensen och kändes mildare på något sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.