Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna. Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som desserttill nyår. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk
Men jag vill gärna bjuda på den här citronsåsen som är fantastisk. Jag har nyligen upptäckt att Bong har nytt recept på buljongtärningar utan konstiga tillsatser
Vissa rätter passar både tilldessert och till frukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
Tillsätt fiskbuljongtärningen i kastrullen och värm upp under vispning. Tillsätt på slutet färskpressad citron efter smak men koka inget mer det kan bli beskt
Fram till dess hade jag mest tänkt på fluff som ett namn. Själv gillar jag det även som en smarríg dessert, som en mousse i ett glas eller en liten skål
Tillbehör. ) Denna dessert passar perfekt att göra dagen före eftersom den tar tid på sig att stelna. Tillsätt socker, havregryn och mjöl och rör ihop till en deg
En snabb sås som passar utmärkt till fisk och skaldjur. 2 dl crème fraîche (eller majonäs) 1 eko citronDillSalt, peppar Blanda samman crème fraîche med finrivet skal från 1 citron, 1 tsk citronsaft, salt, peppar och 1 msk klippt dill
Citronsås. Jag sitter och spånar o letar drinktilltuggtill lördagens schlagerparty. Det ska vara fräscht, gott, enkelt och passa perfekt till välkomstdrinken
Helt perfekt dessutom att göra något med äggvitorna som blir över i glasstillverkningen. Var dock inte tillräcklig snabb med kameran innan glassen började smälta, men ni kan säkert ändå känna hur det smakade
Detta är en favoritdessert hemma hos oss, enkel och snabb att förbereda och fantastiskt god. Den godaste chokladmoussen4 port100 g mörk choklad (70%)1 st äggula 1 msk mörkt muscovadoråsocker eller råsocker1 msk espresso/starkt kaffe, kokhett 2 msk konjak1,5 dl vispgrädde Skal från en apelsin till garneringSmält hackad choklad i ett vattenbad eller i mikrovågsugn
Tillsätt gelatinbladen och rör om. Om du inte ännu har klart på hurdan dessert du ska servera under julen så kan jag starkt rekommendera en krämig pannacotta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.