Lägg upp ett berg underbart smaksatta nudlar, toppa medlaxen och en klyfta eller halva lime. Snabbt, gott och fräscht – en underbar måltid med smaker jag älskar
4 Nudlar 250 g äggnudlar 1 dl teriyakisås Lax 4 port laxfilé (à 125 g) 3 krm salt 1 1/2 msk sesamfrö Dressing 2 msk pressad lime 1/2 tsk strösocker 1 krm salt 1 krm peppar 1 msk olivolja Grönsaker 1 grön paprika 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Serveras varmt tillsammans medlaxen. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Smaka av med salt och peppar. Häll sesamfrön på en tallrik och vänd laxen däri. Skär laxen i 4 bitar. Stek i torr panna några minuter och ställ sedan laxen i ugnen ca 10 min i 175 grader. 600 g laxfilé
Serveras varmt tillsammans medlaxen. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och. 500 gr lax i bit. baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Servera den varma laxenmed den kalla gurksalladen. Den är enkel att göra så den passar alldeles utmärkt en vardagskväll när det är så mycket annat som ska hinnas med
Serveras varmt tillsammans medlaxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.