Fisk. Ugnsbakad citronlax i folie. Augusti 7, 2015 18. 58. Jag kollade igenom mina bilder och såg då att jag missat att berätta om en del god mat vi ätit här sista tiden
Ingredienser. 4 portionsbitar lax ca 500 g Hackade valfria örter ( jag använde dill, persilja och gräslök) 2 msk olivolja salt svartpeppar 1 stor citron 800 g mjölig potatis 15 g smör 1 burk creme fraiche salt vitpeppar Finhackad dill och gräslök Gör så här
Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner. Kanske kunde vi inte till 100% bestämma oss så varför inte göra en liten mixtallrik
Citronlax. Den här rätten som jag lagade igår på valborgsmässoafton är lätt att förbereda i förväg och sedan bara göra den sista matlagningen i samband med att den ska ätas
Ugnsbakad citronlax. Dagens middag bestod av lite gammalt och lite nytt. Risotton hade jag kvar lite av i frysen sen sist jag lagade den så den plockades ur frysen, för att tillsammans med lite färsk lax och en chiliailoli utgöra dagens middag
Inte några större utsvävningar, bara ett gott recept på Ugnsbakad Citronlax med Färskpotatissallad. Nu när min dator inte fungerar nåt vidare försöker jag mig på ett inlägg via telefonen
Citronlax6 personer1,5 kg laxfilé (hel sida)4 knippe färsk dill (rikligt)En stor tub citronmajonäsCitronpepparEn liten skvätt gräddeSalta och peppra laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.