Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
En god och lätt spenatsallad med en varm blandning av svamp och pancetta. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Pressa över vitlöken och krydda med salt, svartpeppar och torkad persilja. Så nu sparade jag blasten från blomkålen som gick åt till helgens pizzabak och använde den till en varm sallad att äta på kvällen efter jobbet
Servera med sesamfrö och chilli på topp. Hetta upp en stekpanna med mycket olja. Det här blev alla fall salt-sött, smakrikt och lite bränt på ett gott sätt
Den här "salladen" åt jag till middag idag, tillsammans med quinotto på svart quinoa, lök, morötter, svamp, tomat, buljong, vitlök, timjan, basilika och svartpeppar
Bryt mozzarellan i mindre bitar och blanda med zucchinin. Toppa med färsk basilika. salt och peppar. Skär zucchinin i tunna skivor och stek i olja snabbt på båda sidor
Vi är inte speciellt förtjusta i oliver här hemma, så det blev istället isbergssallad, körsbärstomater, gurka och rödlök som fick hålla Fetaosten sällskap tillsammans med lite svartpeppar, salt och italiensk salladsdressing
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Rostbiffen helstektes långsamt i ugnen och serverades sedan med en varm sallad och fikon. Med en rätt så tom plånbok (som jag längtar till lönen på måndag) gick jag förbi affären på vägen hem för att hitta något gott till middag
Pensla med glaze och grilla ytterligare någon minut, akta så att det inte blir bränt. först sallad, sedan de varma grönsakerna och till sist kycklingen
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.