Servera rödingmed primörer, salsa verde, kapris och en grillad citronhalva. Salta och peppra rödingfiléerna (gnid gärna in salt i skinnsidan för ett knaprigare skinn)
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
Rödingmed Grönsaksfräs. En kväll blev det röding till middag, fiskat just i fjälltrakterna häruppe. Fisken fick lite andra tillbehör än vad som brukar vara vanligt här i Jämtland, det blev grönsaker och sås medMedelhavssmaker till
Servera den grillade rödingenmed grillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Slät caldo verdemed koriander och chorizo. Jag kan bli lite trött på alltför stora mathajpar, men i fallet med grönkålen så tycker jag snarare att det var på tiden att den dammades av (för ett par år sedan försökte jag sälja in grönkålsrecept till en större tidning och fick svaret
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.