Och som sagt är jag besatt av citron så det blev citroncupcakesmedcitronfrosting. Avsluta med att hälla i vatten, ev smaksättning och färg under omrörning
Ett smarrigt recept på citronmuffins medcitronfrostingIngredienserCitronmuffins. Till vår påskmiddag testade vi att göra citroncupcakes som blev makalöst goda och för att göra det lite mer påsk över citroncupcaksen så dekorerade vi dem med några chokladägg på toppen
Citroncupcakes. Vispa äggen tillsammans med socker och vaniljsocker fluffigt och vitt. Välj nu om du vill mixa bärkompotten helt slät, eller ha den som den är med bitar i
Sedan fördelade jag resten av smeten och var mycket noga med att hallonen skulle bli täckta. Vispa smöret krämigt med elvisp, häll i cream cheese och vispa ihop det ordentligt
Tidigare i veckan bakade jag citroncupcakes och dessa pryddes med en frosting som jag har gått och tänkt på att jag ska prova göra, italiensk marängfrosting med smak av vanilj
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner, växelvis med kesellan. Låt svalna heltCitronfrosting100g philadelfiaost50g smörsaft och skal av ½ citron1tsk vaniljsocker5dl florsockerVispa ihop och låt stå kallt en stund innan den spritsas på cupcakesen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.