Till vår påskmiddag testade vi att göra citroncupcakes som blev makalöst goda och för att göra det lite mer påsk över citroncupcaksen så dekorerade vi dem med några chokladägg på toppen
Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med. Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med
Nästan för god för att motstå under tiden man gör den, kan jag meddela…. Chokladsmörkräm. Det här är en riktigt chokladig smörkräm som blir helt magiskt god både som fyllning i olika småkakor och som frosting till mjuka kakor
Vispa ihop alla ingredienserna med elvisp. Spacklar man ganska tunt räcker krämen till två tårtor men vill du ha tjocka lager får du räkna med att den räcker till en tårta
Citroncupcakes. Vispa äggen tillsammans med socker och vaniljsocker fluffigt och vitt. Välj nu om du vill mixa bärkompotten helt slät, eller ha den som den är med bitar i
Och som sagt är jag besatt av citron så det blev citroncupcakesmed citronfrosting. Avsluta med att hälla i vatten, ev smaksättning och färg under omrörning
Sedan fördelade jag resten av smeten och var mycket noga med att hallonen skulle bli täckta. Vispa smöret krämigt med elvisp, häll i cream cheese och vispa ihop det ordentligt
Det här är samma recept på som vit chokladsmörkräm men med mörk choklad istället. Jag använder krämen till att spackla tårtor med innan de täcks med sugarpaste eller marsipan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.