Smaka av med salt och citronsaft. Lax Walewska på Gourmetmorsans vis. Ska meddelas att herr O här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Skär den rökta laxen i småbitar. Tillsätt laxen och efter några sekunder grädden. Blanda ner i pannan med laxen, tillsätt Parmigiano Reggiano samt färskmalen svartpeppar och hackad dill
Rör i honung och citronsaft. Häll på flaska. Drick som shot på morgonen. Bra start på dagen. Ca 2 dl riven färsk ingefära 4-5 dl vatten1 dl citronsaft2-3 msk honung Koka upp vatten och ingefäraLåt stå ett tag. 1 dl citronsaft
Kryddningen pålaxen får mycket smak av färdig blandning i en sådan där praktisk kvarn. Grönsakerna i ugnen är det som är lättast att ha lite marginal på och låta bli klart lite i förväg så att du inte står med tre kritiska moment samtidigt
Ta ut och tina laxen om den är fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Lax. Lägg sötpotatisskivor och purjolöksstrimlor i en ugnsfast form och lägg laxfiléerna över
Servera med gravlaxsås och en klyfta citron. Blev en förrätt ikväll bestående av rostat rågbröd med pepparotsfärskost, dill & kummingrav lax, färskriven pepparot och en klick gravlaxsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.