Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
Efter att ha ätit pizza från diverse dåliga pizzerior i flera dagar så tycket jag det var dags för den lilla svinnacken i frysen att få ett sista farväl och då så klart med bravur
Smaka av med salt och peppar. Bind ihop köttet med bindgarn. Snitta fransyskan/bogbladsteken på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Smaka av med salt och peppar. Bind ihop köttet med bindgarn. Snitta fransyskan på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Jag gjorde en timjanbearnaise och började med att låta rödvinsvinäger reducera tillsammans med timjan, rödlök och vita pepparkorn tills jag hade kvar några matskedar vätska
Vildsvinsstekmed ugnsrostade rotfrukter, kantarellsås och sparris. Vildsvinsstek. Servera kött, rotfrukter och kantarellsås tillsammans med lite gelé och goda grönsaker så har du en riktigt god familjemiddag
Tidigare i veckan hittade jag ett recept hos Remsan på Vildsvinsstekmed smak av citron och honung. Har hunnit med att trängas med stressade helgfirare både på Systembolaget och ICA
Det går att göra så mycket gott med det och lätt att variera är det också. Det blev lite meck med röstisarna eftersom jag gjorde små styckevis istället för en stor i pannan
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.