Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Skala och finhacka lök och vitlök. Stek på medelvärme i olja tills de mjuknar. Tillsätt kanel, riven muskot, lagerblad, tomatpuré, buljongtärning och rör om
Servera kotletten med lite sky samt tomatsåsoch ratatouille samt toppa med färska örter. Tillsätt fonden och låt ratatouillen tillagas på låg temperatur tills zucchinin blivit mjuk och lite konsistensen blivit lite krämig
Ta ur chorizon ur sitt fjälster och hacka innehållet grovt. Skiva upp kycklingen och lägg den på risotton, plocka av de friterade gröna bladen från rosmarinen och strössla över kycklingen
) Sist köttkvarnen och korvhornen monterades på köksmaskinen resulterade det i chorizo som i sin tur hamnade på en mixed grilltallrik där det fick sällskap av potatissallad med olika sorters salladsblad, en skiva grillat lamm, en bit revben och kall tomatsås
På med tomatsås, ostsås och de färska halverade tomaterna. Först och främst tomatsåsen som ska få tid att koka lääänge - med eller utan köttfärs - och sedan "den vita" som kan vara en klassisk bechamel eller en ostsås av något slag
Stek en pressad vitlöksklyfta i lite olja på medelvärme i en nonstickkastrull en minut. Denna krämiga polenta (med både smör och parmesan) med auberine ochchorizo i tomatsås värmer gott och smakar fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.