Mexikanskchorizo är oftast färsk tillskillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad. Jag gjorde den efter ett recept ifrånAuthenticMexican och jag är väldigt nöjd med resultatet
Jag bakade Libabröd på gourmetstålet från gourmetstal. se och imponeras fortfarande över hur suveränt det fungerar, resultatet är alltid ett stort WOW så det här är nog den mest imponerande produkten som jag hittills har testat
Bryn lök och chorizontills löken mjuknat. Hacka löken och skiva korven i den form som du själv vill. Ha i tomatpurén och låt den fräsa en stund för maximerad smak, slå över grädden, ha i tacosåsen och sambal
Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivadchorizo, skivadpepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Blanda ihop pajdegen, kavla ut och ställ kallt. Förgrädda ett par min om ni gör en större paj. Jag försteker korven tillsammans med purjo för att få fram smakerna
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 500 g Vetemjöl 6 g Torrjäst (2 tsk) 1 tsk salt 1/2 tsk Strösocker 4 dl vatten (ev
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Här kommer äntligen receptet på chorizopastan jag utlovade i en kommentar förra veckan. Det märks kanske inte på bloggen men här hemma äter vi rätt ofta korvstroganoff
Bred ut rödbetsröran på ett libabröd. Jag vet att bloggen går lite på sparlåga för tillfället. det jävla skånska vintervädret, som gör att det aldig är bra naturligt ljus, och det därför inte är kul att laga fotogenisk mat som passar på bloggen, eftersom det ändå är helt omöjligt att ta finabilder
Vänd ned kycklingkött, chorizo och spenaten och smaksätt med apelsinsaft och sambal. Hmmm, en väldigt lång titel på en maträtt men ärligt talat så fanns det inget bättre för det var precis det som jag åt lixom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.