Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Chokladtårtamed dulce de leche-fyllning toppad medkörsbäroch jordgubbar. Men vad passar inte regniga dagar bättre än att baka och ha kvalitetstid med vispar och slevar
Det verkar som det är på tapeten nu det här med hälsa/ohälsa och det är mycket diskussioner kring "hetsen" med att pressas till att vara nyttig och att träna och det är även mycket diskuterande om varför man måste försvara sig om man valt att äta nyttigt
Återkommermed resultatet imorgon. Vi får gäster ikväll och det är som vanligt mycket att fixa med. Helst ska man ju hinna med att piffa till sig själv också
Nu experimenterar han med en korsning av svarta vinbär och krusbär där bären kommer att bli i blåbärsstorlek och vara violetta till färgen och ha sting i smaken
Vispa några minuter med elvisp till du fått en fin jämn smet. Här kommer i alla fall hur jag gjort. Tillsätt Rapsy eller havregurt, kaffe, olja och ägg
Jag tyckte att den blev för tjock så jag blandade i mer grädde när jag vispade den. Det jag visste från början var att jag ville garnera medchoklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) och kolagrädde (för pappa älskar kola)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.