Ta bort skålen från värmen, vispa med en elvisp tills marängen är styv och har svalnat. Då maräng basen till smörkrämen på något sätt trollar bort smaken av smör och lyfter fram den goda smaken av chokladen
Och som vanligt lägger jag inte ner någon tid på fotograferingen och inte heller någon som helst redigering men tycker de blev himla bra ändå med en vanlig simpel digitalkamera
Jag dekorerade mina med en smalskiva nougat en liten mörk tryffel och lite pärlströssel. Pannacotta med nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så
Ta bort kanten på formen med chokladbottnen i, diska den ren och sätt tillbaka den. Förvara tårtan i frysen, ta ut den ur springformen i fryst tillstånd, lägg upp den på fat och låt den tina där
Spritsa eller klicka ut marängen överst och bränn av med en brännare. Min bakelse består av kokosmusslor, dulcedeleche, röda vinbär och italiensk maräng
Ta ut och fyll pajskalet med äppelklyftorna och häll över dulcedeleche. Ta ut pajen från frysen och bred på marängsmeten, gör små tjusiga toppar i marängenoch bränns sedan ytan med en brännare över hela ytan så den får en fin färg
ChokladtårtamedDulcedeLecheochMarängsmörkräm. Efter en viss korrigering av receptet, för att fungera med svenska måttangivelser, och några omgångar med provbakning så blev det provsmakning hos mig och tummen upp från fina Malin
V. i. s. t. e. n. a. j. g. b. ö. r. u. l. d. m. M. k. p. &. F. y. f. å. J. o. h. ä. c. D. 1. 5. 3. x. v. I. C. ,. 6. 2. 0. /. N. 4. 7. G. S. B. T. -. (. ). L. d l. c m
Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt medmängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Med apelsinbottnar ochdulcedeleche. Fortsätt med ytterligare en fjärdedeloch rör sedan ner resten. Rör försiktigt ner ungefär en fjärdedel av äggvitorna i smeten för att lätta upp smeten innan du fortsätter med resten av äggvitan – då stannar luften kvar i äggvitorna
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcedeLeche. Spritsa ett lager DulcedeLeche i bottnen på skalet, fyll på med fyllningen
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Fyll en sprits medDulcedelechen. Det blev vår alldeles egna variant på fudge, nämligen Lakritsdulcefudge, ju längre namn desto godare julgodis… eller… ja just namngivningen måste vi nog bli lite bättre på men ni fattar svängen meddetta godiset utan några ytterligare förklaringar
Chokladtårtameddulcedeleche-fyllning toppad med körsbär och jordgubbar. Idag fick jag ett sådant enormt sug efter tårta, jag valde att göra en sockerkaksbotten med smak av ljuvlig ljuschoklad och fylla dessa saftiga bottnar meddulcedeleche-gräddeoch som avslutning toppade jag med färska jordgubbar och körsbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.