Chokladrutor
mariagrahn -
mariagrahn -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladrutor
  • 1/2 dl socker Detta vispas pösigt
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver Koka upp
  • 200 g margarin
  • 4 msk kakao
  • 3 dl mjölk
  • 175 grader i mitten av ugnen
  • 100 g margarin
  • 2 dl grädde
  • 8 msk florsocker
  • 2 msk kakao
  • 2 tsk vetemjöl Kokas tjockt i ca 5 minuter.Låt kakan svalna något innan glasyren breds över.Garnering:Chokladströssel Skär upp i rutor & frys in.2015-01-21 @ 21:05:10
  •  
  • Kategori

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.