Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
Sommardessert medjordgubbar, kokos och passionsfrukt. Blanda med socker tills sockret har lösts upp. Skölj och snoppa jordgubbarna, dela dem i halvor om de är stora
Varva jordgubbarnamed gammeldags vaniljglass och krossade pistagenötter ovanpå. Snoppa och skiva jordgubbarna och pressa över saften från limefrukterna
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. 1Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
Bären blir härligt syrliga, vilket nästan behövs då chokladpannacottan blir väldigt söt. Här har jag använt en blandning av blåbär, hallon & björnbär, men det går givetvis bra med annat också
Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarna och chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.