Saftiga chokladmuffins som jag fyllde med denna ljuvliga smörkräm. Dessa chokladmuffins går dock alldeles utmärkt att servera bara som de är också då de är otroligt saftiga och luftiga precis så som en muffins ska vara tycker jag
Dessa kan låta lite omständiga att göra med kolasåsen, men det gick väldigt snabbt. Fyll muffinsformar med muffinssmet, hacka lagom stora bitar pecanötter och stoppa i varje muffin innan du bakar
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. Brorsdottern som verkar ha ett lika stort intresse för bakning som sin faster dekorerade sedan med frosting, hallon, vit choklad och lite strössel
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna medsmörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämenmed citron när jag bakar tårta. Det var över ett år sedan jag testade det och sen dess har det hängt med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.