Så vackert med solnedgången vid denna tid på året. När kakorna tagits ut ur ugnen lägg på några kolabitaroch ställ in en kort stund så att chokladen mjuknar
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Rör banan, socker och ägg till en nästan jämn smet. Tillsätt smält smör och filmjölk/gräddfil/mjölk. Blanda gärna ljus och/eller mörk choklad efter eget tycke och smak
Det är ju så kul att baka, framförallt gott, och det tycker barnen med så idag gjorde vi dessa chokladmuffins/cupcakesmed hemgjord kolasås, italiensk marängsmörkräm toppade med centerbitar
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott. Vispa ägg och socker pösigt. Häll mjölk och mjöl i äggsmeten och koka upp, och koka sen på svag värme tills det tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.