När jag gör chokladmousse finns det bara ett sätt jag gör det på som aldrig misslyckas. Det är en gelatinfri chokladmousse som blir riktigt fluffig, med mycket chokladsmak och väldigt stabil (perfekt om du vill göra tårtor med mycket fyllning mellan bottnarna)
I går lyxade jag till det med en härlig chokladmoussepaj. Vegansk dessutom. Jag som älskar chokladmousse, tyckte givetvis att detta var en härlig kombination
Tiden går så otroligt fort och denna veckan var det återigen min tur att bjuda på kaka på jobbet. Jag hade siktet klart på vad jag skulle prova den här gången för receptet hade jag hittat på bloggen 56kilo och det såg helt oemotståndligt ut
Jag måste visa er denna fina no bake-paj (igen) som jag gjorde i våras/somras. Så himla härlig. Det är en chokladmoussepaj som har färska/juicy dadlar som sötning
När jag gör chokladmousse finns det bara ett sätt jag gör det på som aldrig misslyckas. Det är en gelatinfri chokladmousse som blir riktigt fluffig, med mycket chokladsmak och väldigt stabil (perfekt om du vill göra tårtor med mycket fyllning mellan bottnarna)
Mixa hasselnötter och dadlar fint i en matberedare. Tryck ut massan till en botten i en pajform. Mixa avokado, kakao, vaniljpulver, agavesirap och flingsalt i en matberedare till en slät mousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.