Vispa smör med en elvisp tills den är krämig och tillsätt sedan den av kallnade chokladmixen, lite i taget, vispa till frostningen är fluffig och bredbar
lite riven chokladMixa allt i en blender eller mixer. Lätta efterrätter som man kan göra "ala minute" är kanonbra när man blir sugen på något gott efter maten
/ Blanda i ägg och socker i chokladmixen, vispa tills det är fluffigt. Reese’s is something that I’ve come to like over the past years that’s been spent in DC
Till ungefär 20 st1 paket Ballerina kladdkaka vanilj (eller annan liknande kaka med fyllning)2-3 msk philadelphia ost100 g vit chokladMixa kakorna i matberedaren tills det bara är smulor kvar
Rör ner mjölblandningen och chokladmixen i äggsmeten och rör försiktigt tills allt är blandat. Börjar bli tjatigt att i varje inlägg kommentera vädret, men jag kan inte låta bli
1msk Kakao300g mörk chokladMixa ingredienserna till biskvibottnarna i en matberedare. 1msk Kakao300g mörk chokladMixa ingredienserna till biskvibottnarna i en matberedare
Ungefär 18 kakbollarEtt paket Ballerina pepparkaka2 msk Philadelphiaost2-3 msk lingon100 gram vit chokladMixa kexen i matberedaren tills de är finfödelade
Rör därefter ner smör- och chokladmixen. Ja, det regnar ute. Massor. Flera dagar i sträck. Inte verkar det vara lokalt heller utan twitterflödet (följ mig gärna
Själv räknade jag röster fram till midnatt, men fick i efterhand hört att Oreo popsen var uppskattade =)15-20 stycken1 pkt Oreo kakorCa 75-100 g cream cheese (jag använde philadelphiaost)Ca 100 g mörk chokladMixa kakorna till fina smulor i matberedaren
Chokladdoppad apelsinmarsipan (20 st)100g skalad mandel50g vit sirap50g strösocker50g vatten1/2 vaniljstång1 msk grand marnierrivet skal från 1/2 apelsin100g mörk chokladMixa mandeln fint och sikta det genom en sil
175 g kex med vaniljfyllning (var lite svåra att hitta, men Euroshopper hade en bra variant)2-3 msk halvtinade lingon2 msk Philadelphiaost100 gram vit chokladMixa kexen i matberedaren tills de är finfödelade
Häll äggmixen och chokladmixen i torrmixen och blanda väl. Klä en springform med bakplåtspapper. br />Smält försiktigt smör, choklad, kaffe och vatten i en kastrull på låg värme
Ta ut och låt sätta sig över natten, dela sedan på mitten och fyll med en härlig chokladmix. När mini fyllde ett blev det självklart en tårta till honom – utan gluten då vi försöker minimera det och självklart utan socker då jag inte ser någon anledning att ge honom det då han inte efterfrågar det
Sen kör jag ungefär lika smaksättning varje dag nu och det är min hemmagjorda vinbär- & hallonsylt som jag ska försöka fota och skriva ned receptet åt er idag, en nöt- & chokladmix samt honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.