Dillkött från Gammaldags husmanskost. Jag fortsätter att dela med mig av några kokboksrecept på mina absoluta favoriter i vår svenska husmanskostsskatt
Rör ihop lönnsirap, honung och smält smör i en annan skål. Så vad passar bättre än att baka mandelkakor som kommer från den nya Paleo kokboken 'Gather - The Art of Paleo Entertaining' som Hayley Mason och Bill Staley skrivit
Även om hennes recept är gjorda enligt lågkolhydratfilosofin, så saknas här minsann inte smakrika och färggranna grönsaker, det som gör naturlig mat utan konstgjorda tillsatser extra god
Rör ihop lönnsirap, honung och smält smör i en annan skål. Så vad passar bättre än att baka mandelkakor som kommer från den nya Paleo kokboken 'Gather - The Art of Paleo Entertaining' som Hayley Mason och Bill Staley skrivit
Kopparna är ur serien Annafrån Duka. Traditionellt bryggs lös-te i en tekanna och vid mitt besök i tebutiken Tea Palace vid Covent Garden fanns det ett antal tekannor med nybryggt te i butiken för provsmakning
Har gjort Chocolate Chip Biscotti kakorna från Paleo kokboken 'Gather' som Bill Staley och Hayley Mason har skrivit och producerat, deras hemsida/blogg finner ni här
Om ni undrar vad det är för frestande kaka som ligger bredvid glassen så är det en Chocolate Chip Biscotti kaka som jag också gjort från Bill Staley och Hayley Mason's bok 'Gather - The Art of Paleo Entertaining' - Receptet kommer i helgen på på bloggen så håll utkik
Eftersom jag aldrig kokat lingonsylt tidigare tog jag den gamla trotjänaren Vår kokbok till hjälp, Sveriges mest sålda kokbok och tydligen, om man ska tro bokförlaget, den enda kokbok man behöver
Anna Pettersson kulinarisk kock examinerad från Grythyttan. Putsa köttet fri från hinnor. Den var vacker och vemodig i år också och jag vill avsluta den med en carpaccio på ren med bland annat syltade kantareller och lingonchutney
Och vinsten var en fantastiskt fin Italiensk kokbok av Tomas och Ulrika Tengby. -)200gr valnötter1knippe bladpersilja1 vitlöksklyfta2dl olivolja30gr parmensan1dl vispgräddesalt400gr tagliatelleRosta valnötterna i en torr stekpanna tills det börjar dofta nöt och de fått lite färg
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Och lite annat att skölja ner det med. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.