Min man lagade indiskt, jag bakade Naanbröd och så provade jag ett nytt recept på en chokladkaka. Chokladkakan blev lite som en kladdkaka med mycket choklad i, supergod
Tryffeln kan även göras utan saffran, smaksätt då med vanilj istället. När chokladkakan svalnat häller du tryffeln på kakan som fortfarande ligger kvar i formen
Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen. Vit choklad ganache är något som jag skulle kunna äta som soppa med sked
100 g mörk choklad (75%, eko) 75 g ägg (eko) [2 små ägg] 150 g farinsocker, mjukt [2 dl] 0,5 tsk vaniljpulver (eko) [om du använder vaniljsocker ta 1 tsk] 75 g olivolja (fruktig och eko) [0,75 dl] 100 g bovetemjöl (eko) [2 dl] 1 g salt [1 krm] 1 g bikarbonat [1 krm]
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.