Skeda över fikonenmed sås. Lägg osten på plåt med bakplåtspapper. Rör i vaniljsocker ochvalnötter. Lägg i fikonen i klyftor och låt sjuda ett par minuter
Blanda under tiden ricotta med finhackade valnötter, honung, salt och peppar. Så att säga att de är en last är kanske fel - jag tänker fortsätta äta mina fikonmedan de fortfarande finns att få tag på färska från marknaden
Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Strö över valnötteroch persilja. Skär köttet i tjocka skivor ochfikonen i bitar. Salta och peppra. Blanda ner crème fraiche, senap, dragon och honung i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.