Kryddig chokladkaka. Smörj och bröa en sockerkaksform, gärna med löstagbar botten. utspädd med 1 msk hett vatten. Grädda i ugnen i 40 min, stäng av värmen och låt chokladkakan. utspädd med 1 msk hett vatten
Chokladkakamed smak av apelsinPortioner. Blanda vetemjölet med bakpulvret och vänd ner det i smeten. Dra strimlor av apelsinskalet med hjälp av ett ciseleringsjärn och dekorera chokladkakanmed strimlorna
Vit chokladkakamed blåbär och citron. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
med både strand, klippor och brygga och får som betar runt i grönskan. Det är en kladdkaksbotten med kokos och ananas i smeten och en ljuvlig kokospanacotta med ananascurd
Jag tog Coops frusna frukter med ananas, mango och papaya till detta recept och det blev supergott. Den har en patenterad motor på 1400 W, med 6 rostfria blad och ska klara av att mixa hela frukter och grönsaker utan problem
Kolla kakan med en sticka för att se om den är klar. Mustig chokladkakamed rom och chili250 g mörk kvalitetschoklad (jag använde mörk choklad från Beschle)200 g smör eller margarin4 ägg1 1/4 dl mjöl1,5 dl strösocker0,5 tsk chilipulver2 msk romSmörj och bröa en sockerkaksform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.