Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Ingredienser Portioner. 4 250 g frysta jordgubbar 1 dl apelsinjuice 3 dl turkisk yoghurt 1 msk florsocker Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Vi hade vänner på besök och jag gjorde chokladfondanter till dessert. upp de nygräddade fondanterna på tallrikar och servera tillsammans medhallonsåsoch en klick vaniljglass
sedan har jag beställt det som efterrätt på flertalet restauranger och då har det varit en helt annat sak, godast chokladfondant jag någonsin ätit är utan tvekan den jag fick på Åkerblads i Tällberg
Servera den varma och krämiga Chokladfondantenmed ananassalladen och en kula vaniljglass. Perfekt att förbereda och bara baka av, lägga upp, piffa till och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.