Chokladfondant med yoghurtglass och hallonsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladfondant
  • 75 g mörk choklad
  • 75 g smör
  • rumsvarmt
  • ½ dl socker
  • 2 ägg
  • 1 äggula
  • 2 msk vetemjöl
  •  
  • Yoghurtglass
  • ½ vaniljstång
  • 2½ dl mjölk
  • 2 äggulor
  • 3/4 dl socker
  • 2½ dl mild vaniljyoghurt
  •  
  • Hallonsås
  • 2 dl hallon
  • 2 msk florsocker
  •  
  • Garnering
  • Hallon
  • Eventuellt mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.